Om oss

Om edeklarera.se

Tjänsten edeklarera.se startades år 2014 efter att vi själva behövde lämna in deklarationen digitalt. Vi sökte på internet efter tjänster men upptäckte att de var alldeles för dyra och avancerade för ett litet företag och de gratistjänster som fanns var otillräckliga.

Vi lanserade initialt en tjänst för digitala inkomstdeklarationer och fann där ett växande behov av vår produkt i och med myndigheternas digitalisering. Vi skiljer oss från andra lösningar genom att erbjuda en lättillgänglig tjänst utan månadskostnader och bindningstider.

Vår produkt har kontinuerligt förbättrats med bl.a. automatiska kontroller, bokföringsimport, stöd för samtliga företagsformer. När Bolagsverket öppnade upp för inlämning av digitala årsredovisningar lanserade vi även en tjänst för årsredovisningar för att fortsatt effektivisera bokslutet för företagare. Idag samarbetar vi även med ett flertal redovisningsbyråer och har en integrerad supportprocess.

Vi som ligger bakom tjänsten

Vi är ett team av redovisningsexperter och produktutvecklare som med hjälp av erfarna revisorer har som mål att skapa den bästa programvaran för att automatisera och underlätta bokslutsprocessen.

Sajten edeklarera.se drivs av eDeklarera Sverige AB (org.nr 559119-6257).

Kontakta oss för mer information.

Pressmeddelanden