Om oss

Om edeklarera.se

Tjänsten edeklarera.se startades år 2014 efter att vi själva hade missat inlämningsdatumet och behövde lämna in deklarationen digitalt. Vi sökte på internet efter tjänster men upptäckte att de var alldeles för dyra och avancerade för ett litet företag och de gratistjänster som fanns var otillräckliga.

Vi lanserade initialt en tjänst för digitala inkomstdeklarationer som en uppstickare bland bokslutsprogram från större aktörer och fann där ett växande behov av vår produkt i digitaliseringens fotspår. Vi skilde oss från massan av bokslutsprogram genom att erbjuda en lösning utan månadskostnader och program bundna till en specifik plattform.

Tjänsten har kontinuerligt förbättrats med bl.a. automatiska kontroller, bokföringsimport, stöd för samtliga företagsformer och sedan Bolagsverket öppnade upp för inlämning av digitala årsredovisningar hoppade vi på tåget för att fortsatt effektivisera bokslutet för företagare. Idag samarbetar vi även med ett flertal redovisningsbyråer och har en integrerad supportprocess.

Vi som ligger bakom tjänsten

Vi är ett team av redovisningsexperter och produktutvecklare som med hjälp av erfarna revisorer har som mål att skapa den bästa programvaran för att automatisera och underlätta bokslutsprocessen.

Sajten edeklarera.se drivs av eDeklarera Sverige AB (org.nr 559119-6257).

Kontakta oss för mer information.

Pressmeddelanden