Årsredovisning
enkelt online

Direkt till Bolagsverket

Gör min årsredovisning nu!
Trustpilot stars
Årsredovisning

Digital årsredovisning

Gör din årsredovisning själv med digital inlämning, helt pappersfritt. Fyll i för hand eller importera ditt företags bokföring. Deklaration ingår.

Läs mer om digital inlämning

Årsredovisning mall
Årsredovisning mall

För aktiebolag

Fyll dina uppgifter i vårt webbaserade program och få en korrekt uppställd årsredovisning för ditt företag. Allt enligt K2-regelverket.

Se exempel (pdf)

Komplett bokslut. Prisvärt.

Prova gratis och betala när du är redo att signera och lämna in.
Inkomstdeklaration 2 ingår.

Inga månadskostnader

Pris 799 kr

1000+ nöjda företagsanvändare

Simon
5-stjärnor

“Den enklaste tjänsten för att lämna in årsredovisningen! Fem stjärnor är tyvärr max antalet som kan lämnas här, men det är TOPPBETYG!”

Sophia
5-stjärnor

“Snabb och lätt hjälp omgående! Tack”

Rikard
5-stjärnor

“Snabbt och smärtfritt. Vid frågor fick jag svar genom deras chat på mindre än en minut. Varmt rekommenderat.”

Läs mer på Trustpilot

Artiklar och guider

Vad är en årsredovisning?

Årsredovisningen är en offentlig finansiell rapport som visar företagets ställning och resultat. Den består av balansräkning och resultaträkning med efterföljande noter och kommentarer samt förvaltningsberättelse.

Vem måste göra en årsredovisning?

Aktiebolag och ekonomiska föreningar måste årligen upprätta en årsredovisning. Även andra bolagsformer kan bli skyldiga att upprätta en årsredovisning beroende på bolagets storlek.

Vad är syftet med en årsredovisning?

Årsredovisningen offentliggör en sammanställning av ett företags operativa och finansiella aktiviteter under det senaste året. Informationen är speciellt viktig för många intressenter (exempelvis myndigheter, investerare, leverantörer och kunder) som använder den för att utvärdera företagets ekonomiska situation och för att fatta investeringsbeslut.

Kan man fortfarande lämna in årsredovisningen på papper?

Ja, det går fortfarande att skriva ut och skicka in årsredovisningen på papper. Genom vårt program kan man välja att lämna in på papper istället för digitalt om man t.ex. saknar e-legitimation som behövs för digital inlämning. Fördelarna med digital inlämning är många och underlättar för myndigheterna, så därför kommer det med stor sannolikhet att bli ett krav på digital inlämning för samtliga aktiebolag inom några år.

Gör en korrekt uppställd årsredovisning på nolltid

Prova nu!