Lämna in årsredovisningen digitalt!

Vi guidar er och ser till att det går snabbt och enkelt. Vi öppnar denna funktion inom en snar framtid.

Vågor

Digital årsredovisning enligt K2-regelverket

2018 öppnade Bolagsverket e-tjänsten för aktiebolag som följer K2 regelverket och gjorde det möjligt att lämna in årsredovisningar digitalt. Vi erbjuder ett modernt program för digital inlämning av årsredovisningar - direkt till Bolagsverket, helt pappersfritt. Testa gratis och betala 899 kr när du är redo att lämna in.

  1. 1
    Fyll i vår årsredovisningsmall
  2. 2
    Granska din årsredovisning och signera när du är nöjd
  3. 3
    När du är klar skickar vi in din årsredovisning till Bolagsverket
Workflow

Guider och artiklar

Årsredovisningsmall

Med vår tjänst behöver man inte vara expert för att upprätta en årsredovisning. Vem som helst med grundläggande kunskaper kan göra det själv snabbt och enkelt online. Vår årsredovisningsmall är redo att användas för alla bolag som följer K2-regelverket.

Se ett exempel på en färdigställd årsredovisning skapad genom vårt program i PDF-format: Årsredovisning exempel (.pdf)

Årsredovisning för aktiebolag

Med vårt digitala bokslutsprogram kan man göra hela bokslutet, årsredovisning och inkomstdeklaration på några minuter. Allt är webbaserat och fungerar på alla webbläsare och integreras med alla bokföringsprogram genom SIE-fil import. Det går även att fylla i årsredovisningen manuellt och skriva ut den på papper om du skulle vilja.

Signering av digital årsredovisning

I aktiebolag ska årsredovisningen undertecknas av samtliga styrelseledamöter och om bolaget har en VD ska även denna signera. Årsredovisningen läggs fram på ordinarie bolagsstämma inom 6 månader efter räkenskapsårets slut. Signerade kopior av årsredovisningen skickas in till Bolagsverket senast 1 månad efter stämman.

Med vårt program signerar inlämnaren av årsredovisningen fastställelseintyget med BankID hos Bolagsverket vid inlämning. Originalet av årsredovisningen får du som PDF-fil som också kan signeras digitalt eller skriva ut och signera på papper.

Undvik förseningsavgiften genom att lämna in årsredovisningen digitalt

Om du har missat sista dagen att lämna in årsredovisningen på papper behöver du inte oroa dig. Lämna in årsredovisningen digitalt på minuter och undvik Bolagsverkets förseningsavgift på 5 000 SEK.