Årsredovisning
enkelt online

Direkt till Bolagsverket

Gör min årsredovisning nu!
Årsredovisning

Digital årsredovisning

Gör din årsredovisning online själv med digital inlämning, helt pappersfritt. Fyll i för hand eller importera ditt företags bokföring. Deklaration ingår.

Läs mer om digital inlämning

Årsredovisning mall
Årsredovisning mall

För aktiebolag

Fyll dina uppgifter i vårt webbaserade program och få en korrekt uppställd årsredovisning för ditt företag. Allt enligt K2-regelverket.

Se exempel (pdf)

Komplett bokslut. Prisvärt och enkelt.

Prova gratis och betala när du är redo att signera och lämna in.
Inkomstdeklaration 2 ingår.

Inga månadskostnader

Pris 899 kr

1000+ nöjda företagsanvändare

Jan

“Väldigt prisvärd och smidig onlinetjänst! Rekommenderar edeklarera.se starkt till alla som vill göra sin årsredovisning själv.”

Anna

“Tack för en suverän tjänst och hjälpsam support.”

Marwin

“Väldigt smidigt och enkelt. Rekommenderar starkt!”

Artiklar och guider

Vad är en årsredovisning?

Årsredovisningen är en offentlig finansiell rapport som visar företagets ställning och resultat. Den består av balansräkning och resultaträkning med efterföljande noter och kommentarer samt förvaltningsberättelse.

Vem måste göra en årsredovisning?

Aktiebolag och ekonomiska föreningar måste årligen upprätta en årsredovisning. Även andra bolagsformer kan bli skyldiga att upprätta en årsredovisning beroende på bolagets storlek.

Vad är syftet med en årsredovisning?

Årsredovisningen offentliggör en sammanställning av ett företags operativa och finansiella aktiviteter under det senaste året. Informationen är speciellt viktig för många intressenter (exempelvis myndigheter, investerare, leverantörer och kunder) som använder den för att utvärdera företagets ekonomiska situation och för att fatta investeringsbeslut.

Vad är fördelen med att göra min årsredovisning online?

Det finns flera fördelar med att göra din årsredovisning online. Vår molnbaserade tjänst gör det möjligt att snabbt upprätta en digital årsredovisning, vilket både sparar tid och minskar risken för fel. När du är klar skickas den direkt till Bolagsverket. Det räcker att minst en person i styrelsen loggar i på Bolagsverket och signerar dokumentet.

Kan jag fortfarande lämna in årsredovisningen på papper?

Ja, det går fortfarande att skriva ut och skicka in årsredovisningen på papper. Genom vårt program kan du välja att lämna in på papper istället för digitalt om du t.ex. saknar e-legitimation som behövs för digital inlämning. Fördelarna med digital inlämning är många och underlättar för myndigheterna, så därför kommer det med stor sannolikhet att bli ett krav på digital inlämning för samtliga aktiebolag inom några år.

Gör en korrekt uppställd årsredovisning på nolltid

Prova nu!