Årsredovisning enkelt online!

Gör din årsredovisning själv på 10 minuter - med digital inlämning till Bolagsverket. Deklaration ingår. Tusentals nöjda användare. 100% online. Läs in din bokföring som SIE-fil eller fyll i manuellt. Pris 799 kr.

Prova gratis!
Kopplat med

Digital årsredovisning enligt K2-regelverket

2018 öppnade Bolagsverket e-tjänsten för aktiebolag som följer K2-regelverket och gjorde det möjligt att lämna in årsredovisningar digitalt. Vi erbjuder ett modernt webbaserat program för du ska kunna göra din årsredovisning så billigt och enkelt som möjligt med digital inlämning - direkt till Bolagsverket, helt pappersfritt. Testa gratis och betala när du är redo att lämna in. Se våra priser.

  1. Fyll i företagets uppgifter eller importera din bokföring
  2. Granska din årsredovisning och kontrollera att allt stämmer
  3. Lämna in digitalt till Bolagsverket och signera med BankID
Workflow

Guider och artiklar

Enkel tjänst för aktiebolag

Med vårt prisvärda digitala bokslutsprogram kan man göra hela bokslutet, deklaration och årsredovisning online på några minuter. Allt är webbaserat och fungerar i alla webbläsare och integreras med alla bokföringsprogram genom import av SIE-fil. Det går även att fylla i årsredovisningen manuellt och skriva ut den på papper om du föredrar.

Gör din årsredovisning online

Med vår tjänst behöver man inte vara expert för att upprätta en årsredovisning. Vem som helst med grundläggande kunskaper kan göra det själv snabbt och enkelt online. Vår enkla mall för årsredovisning kan användas för alla bolag som följer K2-regelverket.

Se ett exempel på en färdigställd årsredovisning skapad genom vårt program i PDF-format: Årsredovisning exempel (.pdf)

Signering av digital årsredovisning - hur fungerar det?

I aktiebolag ska årsredovisningen undertecknas av samtliga styrelseledamöter och om bolaget har en VD ska även denna signera. Årsredovisningen läggs fram på ordinarie bolagsstämma inom 6 månader efter räkenskapsårets slut. Signerade kopior av årsredovisningen skickas in till Bolagsverket senast 1 månad efter stämman.

Med vårt program signerar inlämnaren av årsredovisningen fastställelseintyget med BankID hos Bolagsverket vid inlämning. Originalet av årsredovisningen får du som PDF-fil som också kan signeras digitalt eller skrivas ut och signeras på papper.

Undvik förseningsavgift genom att lämna in årsredovisningen digitalt

Om du har missat sista dagen att lämna in årsredovisningen på papper behöver du inte oroa dig. Lämna in årsredovisningen digitalt på minuter och undvik Bolagsverkets förseningsavgift på 5 000 SEK. Gör din årsredovisning online genom oss och få tid med annat som är viktigt för ditt företag.