Guide: Digital Årsredovisning med Fortnox

Instruktioner för att koppla ditt Fortnox-konto

Som integrationspartner med Fortnox erbjuder vi en enkel och prisvärd lösning för att göra en årsredovisning online för digital inlämning till Bolagsverket. Genom att koppla ditt Fortnox-konto kan du enkelt importera din bokföring och förifylla din årsredovisning.

Du kan även överföra din bokföring från Fortnox genom att överföra din SIE-fil. Se instruktioner för hur man påbörjar en ny årsredovisning från SIE-fil samt instruktioner för hur man exporterar SIE-filer från Fortnox.

Om du inte har kopplat ditt Fortnox-konto än, vänligen läs våra detaljerade instruktioner för koppling med Fortnox. Efter att kopplingen är slutförd kommer kopplingen att visas när du påbörjar en ny årsredovisning.

Koppla ditt Fortnox-konto

Påbörja en ny årsredovisning

Gå till ny årsredovisning för att påbörja en ny årsredovisning. När du väljer företag, välj "Importera bokföring". Dina företag som du har kopplat kommer att visas i en lista.

Importera bokföring från Fortnox
Påbörja en ny årsredovisning

Välj räkenskapsår

I nästa steg får du välja det räkenskapsår som du vill göra årsredovisningen för.

Välj räkenskapsår
Välj räkenskapsår

När du klickar "Gå vidare" kommer du att vidarebefordras till årsredovisningsformuläret. Kontrollera att allt stämmer och lägg till eventuella justeringar.

Om du administrerar flera företag kan du enkelt upprepa processen för att lägga till ytterligare kopplingar med samma eDeklarera-konto. Vi har ingen gräns för hur många företagskopplingar som kan läggas till.

Lämna in årsredovisningen digitalt till Bolagsverket

När du har slutfört betalningen kommer du att kunna lämna in årsredovisningen digitalt till Bolagsverket. Vid inlämningen behöver inlämnaren signera fastställelseintyget med BankID på Bolagsverkets hemsida.

Påbörja en ny årsredovisning