Guide: Digital Årsredovisning med Fortnox

Instruktioner för att koppla ditt Fortnox-konto

Som integrationspartner med Fortnox erbjuder vi en enkel och prisvärd lösning för att göra en årsredovisning online för digital inlämning till Bolagsverket. Genom att koppla ditt Fortnox-konto kan du enkelt importera din bokföring och förifylla din årsredovisning.

Du kan även överföra din bokföring från Fortnox genom att överföra din SIE-fil. Se instruktioner för hur man påbörjar en ny årsredovisning från SIE-fil samt instruktioner för hur man exporterar SIE-filer från Fortnox.

Fortnox integrationspartner
Fortnox integrationspartner

1. Koppla ditt Fortnox-konto

Om du inte har kopplat ditt Fortnox-konto än, vänligen läs våra detaljerade instruktioner för koppling med Fortnox. Efter att kopplingen är slutförd kommer du kunna välja ditt företag när du skapar en ny årsredovisning.

Koppla ditt Fortnox-konto

2. Påbörja en ny årsredovisning

Gå till ny årsredovisning för att påbörja en ny årsredovisning. När du väljer företag, välj "Importera bokföring". Dina företag som du har kopplat kommer att visas i en lista.

Importera bokföring
Importera bokföring

3. Välj räkenskapsår

I nästa steg får du välja det räkenskapsår som du vill göra årsredovisningen för.

Välj räkenskapsår
Välj räkenskapsår

Klicka "Gå vidare" för att se din årsredovisning. Kontrollera att allt stämmer och följ instruktionerna för att lämna in årsredovisningen till Bolagsverket.

Om du administrerar flera företag kan du enkelt upprepa processen för att lägga till ytterligare kopplingar med samma konto.

Gör din årsredovisning online genom edeklarera.se

Gör din årsredovisning själv snabbt och enkelt direkt i webbläsaren. Använd oavsett bokföringsprogram och lämna in digitalt direkt till Bolagsverket.

Gör min årsredovisning nu!