Så kopplar du ditt Fortnox-konto

Instruktioner för att koppla Fortnox

  1. Klicka på knappen nedan för att komma igång med Fortnox
  2. Logga in med ditt Fortnox-konto
  3. Logga in på edeklarera.se. Klar!
Aktivera Fortnox-koppling

Fördelar med att koppla ditt Fortnox-konto

Med edeklarera.se kan du enkelt koppla ditt Fortnox-konto för att på ett smidigt sätt importera din bokföringsdata för att förifylla din inkomstdeklaration och årsredovisning för ditt aktiebolag för digital inlämning. Genom att koppla ditt konto får du bl.a. följande fördelar:

Se detaljerade steg för hur du gör en digital årsredovisning samt inkomstdeklaration 2 genom att koppla ditt Fortnox-konto.

Via Fortnox marknadsplats

Sök upp edeklarera.se på Fortnox Marknadsplats och klicka "Aktivera" på vår sida på Fortnox. Du kommer då att bli vidarebefordrad till edeklarera.se för att slutföra kopplingen. Om du administrerar flera företag kan du enkelt upprepa processen för att lägga till ytterligare kopplingar med samma eDeklarera-konto. Det finns ingen gräns för hur många företagskopplingar som kan läggas till.

1. Välj Tilläggsbeställning

Fortnox tilläggsbeställning
Välj Tilläggsbeställning

2. Hitta edeklarera.se på Fortnox marknadsplats

Fortnox marknadsplats
Sök upp edeklarera.se

3. Aktivera koppling

Fortnox marknadsplats
Aktivera Fortnox-koppling till edeklarera.se

Om du vill ta bort din koppling

Om du inte längre vill ge eDeklarera tillgång till ditt Fortnox-konto kan du hantera dina kopplingar under "Mitt konto".

Detta är Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan sköta ekonomi och administration på ett effektivt sätt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. För ytterligare information se www.fortnox.se.

Kom igång med Fortnox