Advisers

Programvara för årsredovisning

Årsredovisningsprogram i molnet

Vi erbjuder tjänst för att lämna in din årsredovisning online för årsredovisningar som är upprättade enligt K2-regelverket. Vår tjänst är en skalbar molntjänst där all data lagras krypterat på servrar av högsta standard inom Sverige och som säkerhetskopieras dagligen.

Oberoende av bokföringsprogram

Genom edeklarera.se kan du enkelt importera din bokföring och få dina företagsuppgifter, samt din resultaträkning och balansräkning ifylld automatiskt. För att göra årsredovisningen komplett krävs endast några ytterligare tillägg och eventuella justeringar.

För ett komplett bokslut stöder vi även digital inlämning av Inkomstdeklaration 2.

För redovisningsbyråer

Vi samarbetar med ett flertal redovisningsbyråer där vi kan erbjuda reducerade priser och ser till att vi säkerställer en hög kvalitet på våra produkter genom kontinuerlig vidareutveckling av våra program. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att höra mer om vad vi kan erbjuda er redovisningsbyrå.

Utmärkt support

Vi har tillgänglig support frågor som alla vardagar dagar i veckan av våra redovisningsexperter, både i chatt, mejl och telefon. Vi hanterar snabbt både för frågor relaterade till redovisning och frågor om mjukvara.

Gör din årsredovisning online genom edeklarera.se

Gör din årsredovisning själv snabbt och enkelt direkt i webbläsaren. Använd oavsett bokföringsprogram och lämna in digitalt direkt till Bolagsverket.

Ny årsredovisning