Programvara för årsredovisning

Årsredovisningsprogram i molnet

Vi erbjuder en tjänst för att du enkelt ska kunna göra din årsredovisning direkt i webbläsaren för digital inlämning till Bolagsverket. Programmet uppfyller de höga krav som ställs av Bolagsverket för årsredovisningar i mindre bolag.

Prova gratis, förhandsvisa och betala när du är nöjd. Läs mer på edeklarera.se/arsredovisning.

Prova direkt utan konto

Oberoende av bokföringsprogram

Genom edeklarera.se kan du enkelt importera din bokföring och få dina företagsuppgifter samt din resultaträkning och balansräkning ifyllda automatiskt. För att göra årsredovisningen komplett krävs endast några ytterligare manuella eventuella justeringar för tillägg av t.ex. noter.

För ett komplett bokslut stöder vi även digital inlämning av Inkomstdeklaration 2.

Program för redovisningsbyrå

Vi samarbetar med ett flertal redovisningsbyråer där vi kan erbjuda en årslicens med reducerade priser, personlig support och ser till att vi säkerställer en hög kvalitet på våra produkter genom kontinuerlig vidareutveckling av våra program. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att höra mer om vad vi kan erbjuda er redovisningsbyrå.

Om du saknar skatteprogram så kan du även göra digital inkomstdeklaration genom vårt deklarationsprogram som ingår vid upprättande av årsredovisning.

Utmärkt support

Vi finns tillgängliga för support för att svara på frågor alla vardagar i veckan av våra redovisningsexperter, både i chatt (under vissa perioder under året), mejl och telefon. Vi kan assistera för både enklare frågor relaterade till redovisning och frågor om vår mjukvara.

Tjänsten edeklarera.se är en molntjänst och all data lagras krypterat på servrar av högsta standard inom Sverige.

Gör din årsredovisning online genom edeklarera.se

Gör din årsredovisning själv snabbt och enkelt direkt i webbläsaren. Använd oavsett bokföringsprogram och lämna in digitalt direkt till Bolagsverket.

Gör min årsredovisning nu!